Consilierii locali s-au întrunit miercuri în şedinţă extraordinară

Consilierii locali s-au întrunit miercuri în şedinţă extraordinară

Ieri, 5 iunie, a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Local o şedinţă extraordinară la care au participat 15 consilieri municipali ce au votat în unanimitate patru proiecte de hotărâre.

Primul proiect de hotărâre supus spre aprobare de către preşedintele de şedinţă, Liviu Popazu, a fost cel de a privit aprobarea sprijinului oferit de municipalitatea la candidatura oreaşului Ruse pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în 2019.

Cel de-al doilea proiect aprobat în unanimitate a făcut referire la înfiinţarea Asociaţiei Clubului Sportiv Municipal “Dunărea Giurgiu”, consilierul Ionel Dinu fiind ales pentru a face parte din consiliul director al acestei asociaţii, la propunerea preşedintelui de şedinţă, Liviu Popazu.

Cel de-al treilea proiect aprobat ieri de consilierii locali a prevăzut modificarea Organigramei şi a Statului de funcţii ale Societăţii Comerciale Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi SA Giurgiu.

Ultimul proiect aprobat în cadrul şedinţei extraordinare de miercuri a fost cel de eliberare din funcţia de director general al Zonei Libere a lui Mihail Miron, acesta fiind numit director adjunct. Proiectul votat de consilieri a presupus şi numirea lui Răzvan Cuc, ca director general interimar, până când se va organiza în curând concurs de ocupare a acestei funcţii.

Ultima modificare: 06.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Acord de parteneriat între Primăria Giurgiu şi Asociaţia „Viitorul în Zori” pentru implicarea în proiectul „Let’s Do It, Romania!”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.